Archie Lee Hooker

Events

Blues Club XXL Waageningen

Buy Tickets
  • Date: September 25, 2022
  • Location: Waageningen
  • Venue: Blues Club XXL Waageningen

Locatie Bluesclub-XXL:

‘De Patio” is gevestigd aan de Vadaring 7 6702 EA in Wageningen.

Er zijn voldoende vrije parkeerplaatsen. Bushalte vrijwel voor de deur. Het Busstation op loopafstand. Inlooptijd vanaf 14.00 uur. Showtime15.15 uur, einde show na 17.00 uur. Naast het concertgedeelte zijn er ook veel zitplaatsen. (Café en eetruimte)

Ledenpas – Entree Bluesclub-XXL:

Bij het eerste bezoek word je lid van de Bluesclub-XXL gemaakt. De ledenpas kost eenmalig € 2,50 en is te allen tijde geldig bij alle concerten. Entree is 12.50 euro  (excl. ledenpas), tenzij anders vermeld op agenda aankondiging.

Consumpties / Blueskitchen:

Consumptiemunten te verkrijgen aan de bar. De munten kosten 1,10 euro per stuk.

let op: Pinnen aan de bar is niet mogelijk. Munten blijven altijd geldig.

Fris, koffie, bier etc. 2 munten, wijn 3 munten en speciale biertjes 4 munten per stuk.

Kom je van ver (dichtbij mag ook) dan kan men voor 14.30 uur nog een vorstelijke uitsmijter bestellen uit de Blueskitchen. Uitsmijter naturel voor € 4,00 en met kaas, ham, spek/kaas of spek/ham € 5,00.

Tijdens het concert kan men ook broodje frikadel / kroket met saus voor € 2,50 naar keuze bestellen of een bittergarnituur voor € 5,00 (12 stuks)

Eating with the Bluesclub-XXL Stars:

Na afloop van het concert bestaat de mogelijkheid om samen met de artiesten een Bluesclub-XXL schotel te nuttigen. Deze Blues schotel is samengesteld door onze culinaire chef-kok Dennis. De Bluesclub-XXL schotel is verkrijgbaar op bestelling voor de schappelijke prijs  .

Wel reserveren uiterlijk vrijdag voor het concert via info@patio.nl of dennis.depatio@gmail.com , tel. 0317 – 425949. Indien men niet heeft gereserveerd maar toch na het concert trek heeft, dient men iets meer te betalen.

Daarnaast is er een Bluesclub-XXL Blues Plate Service. Deze schotel is voor of tijdens het concert te bestellen. De samenstelling en prijs van deze schotel varieert per concert.

Blues-XXL Club van 150:

Wil je een andere binding met de Bluesclub-XXL en wil je de club op een andere manier ondersteunen dan bestaat de mogelijkheid om lid te worden van “De Club van 150”.

Dit houd in dat je aan het begin van het seizoen € 150,00 betaald (bij de XXL kassa) en dan alle concerten tijdens het lopend seizoen vrij mag bezoeken incl. 1 drankje per concert.

Sponsoring bedrijven en reclamedeals:

Er zijn diverse sponsormogelijkheden. Neem voor meer mogelijkheden en gegevens contact met ons op via het contactformulier op deze site. Zo bestaat er o.a. de mogelijkheid om een concert te sponsoren met uiteraard veel “airplay” via media en sociale media.

Ook plaatsen van Reclamebanners op de site en in de zaal is mogelijk.

Bluesclub-XXL Nieuwsbrief:

Houd a.u.b. je mailadres / boxen “up to date” voor ontvangst van onze Bluesclub-XXL nieuwsbrieven. Het blijkt vaak dat veel mailboxen “vol zitten” of adressen veranderd zijn.

Vrijwilliger worden van Bluesclub-XXL?:

Stuur een mail aan ons via het Bluesclub-XXL contact formulier op deze Site.

Archie Lee Hooker